SESSIONERNES INDHOLD

SAMTALER MED VOKSNE

 

Henvender sig til alle voksne, der har brug for en samtalepartner.

Det kan skyldes, at du er i en svær periode i dit liv, hvor du har brug for én, der lytter, stiller gode spørgsmål og støtter dig i den svære tid, hvor du måske føler dig ensom, trist, forvirret eller frustreret.

Det er også muligt, at du er splittet og har brug for afklaring og retning i dit liv.......ELLER måske mangler du en sparringspartner og én at spille bold opad i forhold til dine erhvervsmæssige udfordringer?

Vi har alle i perioder brug for en god samtalepartner. Én, der giver os sin fulde opmærksomhed, som er god til at lytte, og som giver os nye perspektiver og den rette opbakning. Hvis du har lyst til prøve mig som din samtalepartner, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Som udgangspunkt foregår samtalerne, imens vi går tur i naturen eller i byen i Thisted eller et andet sted i Thy. Min erfaring er, at det er mere uformelt, trygt og afslappende, og hjernen fungerer bedre, når kroppen bevæger sig. Hvis du foretrækker det, kan samtalen også finde sted i mit samtalerum i Hundborg eller evt. på din arbejdsplads. Alternativt tilbyder jeg onlinesamtaler, hvis du fx ikke bor i nærheden. En samtale varer ca. 1 time og foregår selvfølgelig i fortrolighed.

 
SAMTALER MED UNGE/MENTORING

 

Henvender sig til alle unge mellem 13 og 25 år, der har brug for en mentor.

Vi kan alle have brug for én at tale med i en periode, når det hele bliver uoverskueligt og svært. Måske oplever du også det i din hverdag lige nu?

Måske skyldes det problemer med vennerne eller kæresten, dine forældre er blevet skilt, du har mistet motivationen i forhold til skole/studie, du har lavt selvværd, føler dig ensom eller har svært ved at overskue fremtiden? 

Der kan være mange grunde til, at du måske har brug for en mentor i dit liv lige nu - en mentor, der er vant til at tale med unge, som har masser af tålmodighed, og som er god til at lytte og acceptere dig, som du er. Hvis du har mod på at få mig som mentor, vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for at støtte dig bedst muligt og hjælpe dig videre.

 

Som udgangspunkt foregår samtalerne, imens vi går tur i Thy (afhængigt af, hvor du foretrækker), da jeg har erfaring med, at det på den måde er meget lettere at tale sammen. Hvis du foretrækker det, kan vores snakke også foregå i mit samtalerum i Hundborg eller evt. på din skole.  Alternativt tilbyder jeg onlinesamtaler, hvis det fungerer bedst. En samtale varer ca. 1 time og foregår selvfølgelig i fortrolighed.

 
MINDFULNESS I NATUREN

 

Henvender sig til unge og voksne, som har lyst til at afprøve stillevandring i naturen, hvor vi laver små guidede mindfulnessøvelser undervejs.

Du får med mindfulness i naturen en mere intens vandreoplevelse, hvor du ved hjælp af skærpede sanser kommer i større kontakt med naturen og med dig selv. Samtidig siger forskningen, at det kan gøre en masse godt både for dit fysiske og psykiske velbefindende, det kan gøre dig mere kreativ, øge din hukommelse og hjælpe dig med at give slip på bekymringer. Alt i alt vil du give krop og sjæl et dejligt og ofte tiltrængt åndehul.

Sessionerne foregår forskellige steder i naturen. Jeg kan placere dem forskellige steder i Thy eller på Mors afhængigt af, hvor du foretrækker, hvis du ønsker individuelle sessioner eller forløb. En session varer ca. 2 timer.

Du kan også følge med på min facebookside, hvor jeg løbende lægger gruppesessioner op, som du kan tilmelde dig.

MINDFULNESS I NATUREN FOR STRESS- OG DEPRESSIONSRAMTE

 

Henvender sig til unge og voksne, der er på vej til at blive eller som allerede er stressede eller deprimerede. 

Jeg tilbyder en individuel session eller et forløb, som finder sted i naturen. Hver session inkluderer: samtale, stillevandring samt små guidede mindfulnessøvelser, som vi laver undervejs på vandringen. Der stilles ikke krav til dig, du skal ikke præstere noget, og du kan ikke gøre noget forkert. Du skal blot følge efter mig og nyde naturen.

Sessionen skal ikke tænkes som behandling eller terapi. Men vi starter sessionen med en samtale for, at du på den måde kan få mulighed for at få nogle af tankerne og følelserne ud af kroppen og evt. mærke en lille forløsning. Efter samtalen går vi videre i stilhed. Du kan gå tæt på mig eller nogle meter bagved - helt som du ønsker det. Indimellem stopper vi op, og jeg guider dig til at bruge sanserne og komme i kontakt med naturen gennem mindfulness- og meditationsøvelser.

Forskning viser, at mindfulness og natur har en rigtig god effekt på stress og depression. Det kan hjælpe med at give slip på tankerne, finde større glæde og få mere ro i krop og sind. En session varer ca. 2 - 2,5 time og foregår selvfølgelig i fortrolighed. Sessionerne kan finde sted forskellige steder i Nationalpark Thy lidt afhængigt af, hvor du foretrækker.

Hvis du har det bedst med at være indendøre, kan sessionen også foregå i mit samtalerum i Hundborg.