top of page

SESSIONERNES INDHOLD

SAMTALER MED VOKSNE

 

Henvender sig til alle voksne, der har brug for en samtalepartner.

Det kan skyldes, at du er i en svær periode i dit liv, hvor du har brug for én, der lytter, stiller gode spørgsmål og støtter dig i den svære tid, hvor du måske føler dig ensom, trist, forvirret eller frustreret.

Det er også muligt, at du er splittet og har brug for afklaring og retning i dit liv.......ELLER måske mangler du en sparringspartner og én at spille bold opad i forhold til dine erhvervsmæssige udfordringer?

Vi har alle i perioder brug for en god samtalepartner. Én, der giver os sin fulde opmærksomhed, som er god til at lytte, og som giver os nye perspektiver og den rette opbakning. Hvis du har lyst til prøve mig som din samtalepartner, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Som udgangspunkt foregår samtalerne, imens vi går tur i naturen eller i byen i Thisted eller et andet sted i Thy. Min erfaring er, at det er mere uformelt, trygt og afslappende, og hjernen fungerer bedre, når kroppen bevæger sig. Hvis du foretrækker det, kan samtalen også finde sted i mit samtalerum i Hundborg eller evt. på din arbejdsplads. Alternativt tilbyder jeg onlinesamtaler, hvis du fx ikke bor i nærheden. En samtale varer ca. 1 time og foregår selvfølgelig i fortrolighed.

Unge
SAMTALER MED UNGE/MENTORING

 

Henvender sig til alle unge mellem 13 og 25 år, der har brug for en mentor.

Vi kan alle have brug for én at tale med i en periode, når det hele bliver uoverskueligt og svært. Måske oplever du også det i din hverdag lige nu?

Måske skyldes det problemer med vennerne eller kæresten, dine forældre er blevet skilt, du har mistet motivationen i forhold til skole/studie, du har lavt selvværd, føler dig ensom eller har svært ved at overskue fremtiden? 

Der kan være mange grunde til, at du måske har brug for en mentor i dit liv lige nu - en mentor, der er vant til at tale med unge, som har masser af tålmodighed, og som er god til at lytte og acceptere dig, som du er. Hvis du har mod på at få mig som mentor, vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for at støtte dig bedst muligt og hjælpe dig videre.

 

Som udgangspunkt foregår samtalerne, imens vi går tur i Thy (afhængigt af, hvor du foretrækker), da jeg har erfaring med, at det på den måde er meget lettere at tale sammen. Hvis du foretrækker det, kan vores snakke også foregå i mit samtalerum i Hundborg eller evt. på din skole.  Alternativt tilbyder jeg onlinesamtaler, hvis det fungerer bedst. En samtale varer ca. 1 time og foregår selvfølgelig i fortrolighed.

Mindfulness
MINDFULNESS I NATUREN

 

Henvender sig til unge og voksne, som har lyst til at afprøve stillevandring i naturen, hvor vi laver små guidede mindfulnessøvelser undervejs.

Du får med mindfulness i naturen en mere intens vandreoplevelse, hvor du ved hjælp af skærpede sanser kommer i større kontakt med naturen og med dig selv. Samtidig siger forskningen, at det kan gøre en masse godt både for dit fysiske og psykiske velbefindende, det kan gøre dig mere kreativ, øge din hukommelse og hjælpe dig med at give slip på bekymringer. Alt i alt vil du give krop og sjæl et dejligt og ofte tiltrængt åndehul.

Sessionerne foregår forskellige steder i naturen. Jeg kan placere dem forskellige steder i Thy eller på Mors afhængigt af, hvor du foretrækker, hvis du ønsker individuelle sessioner eller forløb. En session varer ca. 2 timer.

Du kan også følge med på min facebookside, hvor jeg løbende lægger gruppesessioner op, som du kan tilmelde dig.

MINDFULNESS I NATUREN FOR STRESS- OG DEPRESSIONSRAMTE

 

Henvender sig til unge og voksne, der er på vej til at blive eller som allerede er stressede eller deprimerede. 

Jeg tilbyder en individuel session eller et forløb, som finder sted i naturen. Hver session inkluderer: samtale, stillevandring samt små guidede mindfulnessøvelser, som vi laver undervejs på vandringen. Der stilles ikke krav til dig, du skal ikke præstere noget, og du kan ikke gøre noget forkert. Du skal blot følge efter mig og nyde naturen.

Sessionen skal ikke tænkes som behandling eller terapi. Men vi starter sessionen med en samtale for, at du på den måde kan få mulighed for at få nogle af tankerne og følelserne ud af kroppen og evt. mærke en lille forløsning. Efter samtalen går vi videre i stilhed. Du kan gå tæt på mig eller nogle meter bagved - helt som du ønsker det. Indimellem stopper vi op, og jeg guider dig til at bruge sanserne og komme i kontakt med naturen gennem mindfulness- og meditationsøvelser.

Forskning viser, at mindfulness og natur har en rigtig god effekt på stress og depression. Det kan hjælpe med at give slip på tankerne, finde større glæde og få mere ro i krop og sind. En session varer ca. 2 - 2,5 time eller hvor lang tid, der nu passer til dig. Samtalerne foregår selvfølgelig i fortrolighed. Sessionerne kan finde sted forskellige steder i Nationalpark Thy lidt afhængigt af, hvor du foretrækker.

Hvis du har det bedst med at være indendøre, kan sessionen også foregå i mit samtalerum i Hundborg.

aktiviteter for firmaer

Henvender sig til arbejdspladser, som ønsker at sætte fokus på ro, trivsel og udvikling hos deres ansatte eller som blot ønsker en social, hyggelig og anderledes naturaktivitet for teamet eller personaleforeningen.

Hvis du befinder dig i et rum med 10 mennesker, så er der 2-3 af dem, som har det dårligt mentalt, hvilket uundgåligt påvirker deres arbejdsevne. Dette gælder formentlig også på din arbejdsplads. Derfor kan det i høj grad betale sig for virksomheder at investere i deres medarbejderes mentale sundhed.

Hvis din arbejdsplads i denne sammenhæng ønsker min hjælp, kan jeg tilbyde forskellige indsatser:

 

1:1 sessioner for dine medarbejdere

Det kan være 1:1 sessioner, som fx inkluderer inkluderer en gåtur med samtale og guidede mindfulnessøvelser. Dette tiltag fungerer godt for mennesker, som er på vej til eller som allerede er ramt af stress, angst, depression, udbrændthed m.v. 

1:1 sessionerne kan også henvende sig til de medarbejdere, som via coachende samtale ønsker større trivsel eller at udvikle sig i en bestemt retning. Coachingen kan foregå i naturen eller i et mødelokale.

 

Gruppeaktiviteter for dine medarbejdere

Måske ønsker du en personaledag med tema om mental sundhed. Her kan jeg tilbyde at lave en aktivitet i naturen, hvor jeg fortæller om, hvad vi kan gøre for at holde os i mental topform. Dernæst går vi en stillevandring i naturen, hvor vi undervejs laver stop med guiding i små mindfulness- og meditationsøvelser. Aktiviteten vil fungere som et dejligt åndehul, hvor medarbejderne vil finde ro og gå derfra med et boost af energi og ny inspiration til, hvad de selv kan gøre for at øge deres mentale velvære i hverdagen. 

Hvis aktiviteten i højere grad skal fungere som et socialt arrangement kan den stille del af turen evt droppes, så der vil være mulighed for en hyggesludder mellem øvelserne, og vi kan evt. slutte af med at sidde og hygge os med at spise en snack eller lignende.

Jeg justerer gerne aktiviterne, så de passer lige præcist til jer, og jeg bevæger mig gerne udenfor Thy, når det giver mening.

NB: jeg har lige nu også indendørsaktiviteter for personalegrupper under udvikling, som fokuserer på, hvordan vi booster vores mentale sundhed....

 

Sessioner med overnatning
 

Henvender sig til unge og voksne, som trænger til et break, der inkluderer en eller flere overnatninger i egen lejlighed i Thy samt én eller flere sessioner med mig med fx samtale og/eller mindfulness i naturen.

Trænger du til et åndehul fra hverdagen, hvor du kommer hjemmefra i én eller flere nætter og, hvor du svøber dig selv i selvforkælelse, naturen, roen og en omsorgsfuld atmosfære? Så er sådan en tur måske noget for dig.

Du kan kombinere opholdet med online arbejde, ro til at skrive/reflektere/læse eller med sightseeing i Thy, som jeg gerne giver dig inspiration til.

Du vil blive indlogeret i en lejlighed på ca. 80 kvadratmeter i sidebygningen til vores muremestervilla i landsbyen Hundborg. Sidebygningen er en del af en gammel cykelforretning, som vi har restaureret og som nu rummer to værelser ud over badeværelse og et stort rum med kombineret køkken og stue. Lejligheden har bibeholdt det rustikke industrielle look, samtidig med, at vi har forsøgt at gøre det varmt og hyggeligt med genbrugsmøbler, tæpper, planter og kunst.

Du vil få lejligheden helt for dig selv, men du vil skulle dele indgang med min mand og jeg.

Du vil have mulighed for at få serveret morgenmad - resten af måltiderne står du selv for at lave eller hente fra nabobyernes cafeer.

Lejligheden ligger ca. 300 meter fra en Daglig Brugsen, 1,2 km fra byens park med fin udsigtspost, 3 km fra Nationalpark Thy, 6 km fra nærmeste togstation, 8 km fra Vesterhavet i Vorupør, 12 km fra handelsbyen Thisted og ca. 20 km fra Klitmøller.

 

Der er fine gåruter i marklandskabet i Hundborg eller i byens park, som du ikke behøver at køre for, men jeg vil klart anbefalde dig fantastiske markerede ruter i Nationalpark Thy, som du kan gå med eller uden mig.

Der er sengeplads til 3 personer (i samme rum), så du må gerne tage veninde eller partner med, og det er tilladt at medbringe hund.

Kontakt mig gerne, så vi kan lave et program, der passer lige til dine behov. Billeder fra lejligheden:


 

køkken.jpg
stue.jpg
storrum.jpg
Firma
Overnatning
sovevær helhed.jpg
værelse 2.jpg
stole sovevær.jpg
toiletbillede.jpg
værelse 1.jpg
bruserbillede.jpg
bottom of page