top of page
Hvad siger andre...

Om mentoring af teenage-pige:

”Jannie er en utrolig empatisk person, der med det samme får alle til at føle sig i rigtig godt selskab. Hun evner at få børn og unge til at føle sig trygge meget hurtigt, og i den enkelte situation formår hun at sætte sig ind i sagen og på magisk vis få dem omkring sig til at åbne op. Jannie dømmer ikke hverken personer eller handling, men arbejder ud fra at alle kan og vil noget. Jannie formår at opnå både respekt omkring sin viden og kunnen, og hun er eminent til at tale med både unge og voksne. Jannie har formået at få min egen datter til at føle sig elsket og værdsat igen efter nogle hårde år på en skole, der ikke ville hende – og hun har været en fast støtte til mig som mor. Uden Jannie ved jeg faktisk ikke, hvordan det ville være gået.

Jannie lytter og ser de unge i øjenhøjde. Hun er virkelig et menneske med empati og forståelse for alle. Derfor anbefaler jeg Jannie til alle, der har brug for en mentor”. (mor til teenage-pige)

Efter første session i stressforløb:

”Det var magisk – simpelthen magisk!

Da vi sluttede turen af følte jeg både en langt større ro i kroppen og ro fra mine tanker, men samtidig havde jeg også en boblende følelse af glæde i maven over oplevelsen.

Naturen kan virkelig noget, men det kan Jannie virkelig også – det her burde alle mennesker unde sig engang imellem….både folk med og uden stress”.

(kvinde i 40´erne)

Efter mentorforløb med ung mand:

”Jannie og jeg havde en god kemi, som gjorde, at jeg kunne åbne mig op for Jannie og fortælle hende, hvad jeg havde på hjerte. Og Jannies gode evner til at sætte sig ind i min og andres situation er helt unik. Havde jeg ikke haft Jannie at snakke med og til at give mig råd og vejledning i forhold til at komme på rette vej ud i arbejdslivet, havde jeg ikke stået så stærk ude på arbejdsmarkedet dagen i dag.

  Jeg kan på det varmeste anbefale Jannie som din støtte fx i forhold til arbejdsmarkedet og ift. dagens udfordringer generelt, eftersom hendes evner til at rykke en frem i livet er helt unik!”

(mand i slutningen af 20´erne)

 

Efter mentorforløb med ung mand:

”Jeg vil gerne sige tak for alt –

for tilliden, for omsorgen

og for snakkene”

(mand i starten af 20´erne)

Om mindfulness i naturen:

"Har været på en helt fantastisk stillevandring med Jannie som guide og instruktør. Fik på en meget systematisk måde introduktion til stillevandring, hvor man får tømt hovedet for tanker/bekymringer og kommer til at nyde naturen på en helt nye måde og være i nuet. Helt sikkert en fantastisk oplevelse, som jeg allerede har og fremadrettet vil få meget glæde  af. For mig var det en helt nye måde at oplevet naturen på,  hvor alle sanser blev brugt – turen gav mig megen ro og fornyet energi til både krop og sjæl."(kvinde i 50 érne)

Om samtale med voksne:

"De personer, der vælger at snakke med Jannie, vil blive mødt af hendes omsorgsfuldhed og 100 % varme, opmærksomme og  lyttende tilstedeværelse. Det at blive set og mødt i øjeblikket, er en særlig gave, som alle har meget brug for. Den gave får man, når man snakker med Jannie."

(Kvinde i 60´erne)

Se flere anmeldelser på Facebook...

Efter samtale med kvinde:

”Jeg havde ekstrem eksamensskræk og blev henvist af min kollega, som havde hørt om Jannie Olesen.
Vi havde en rigtig lang og god snak, hvor vi sammen kom ind til kernen af, hvad min baggrund for skrækken kom af.
Vi lavede en seance sammen, hvor jeg skulle forstille mig, at jeg var til en eksamen, og der øvede vi de værktøjer, som vi var kommet frem til. Det var grænseoverskridende i starten til jeg kunne mærke og se, at Jannie levede sig helt ind i øvelsen, hvilket gjorde, at jeg så også kunne gøre det samme.
Det var lærerigt at blive coachet, og for først gang i mange år at kunne gå til en eksamen med ro på og samtidig ikke panikke og gå i sort.
Min eksamensskræk er nu under kontrol, og det er lige før, at jeg glæder mig til næste eksamen.
Tak til Jannie for det” (kvinde i 30´erne)

Om mentoring af teenage-pige:

"For os har Jannie betydet, at vi har haft en ekstra styrke at trække på, når livet blev for svært og kompliceret for vores datter. Jannies evne til at se ind i vores datter og - på empatisk vis - guide hende tilbage i balance igen, har gjort at hun altid har følt sig forstået. Den største stjerne til Jannie kommer fra vores datter selv, da hun mange gange har sagt: " Jeg vil kun snakke med Jannie- hun forstår alting". Vi kan med hjertet give vores varmeste anbefalinger til Jannie og hendes arbejde med de unge mennesker."

(mor til teenage-pige)

bottom of page